Alat Konverter PDF

alat

Sawetara informasi babagan Alat iki

Konverter PDF bisa dadi alat ngrancang kanggo manajer. Iki amarga ngirit papan lan nduweni kompatibilitas sing dhuwur. Sampeyan uga perlu ngerteni jinis-jinis konversi PDF ing pasar supaya file ora diganti.

Format Dokumen portabel, luwih populer kaya PDF, digunakake sacara internasional ing karya komputer. Iki asale amarga kita ngomong babagan file sing aman lan gampang diangkut. Nalika nyithak, mupangate ora ana bedane, menehi macem-macem keuntungan sing ditampa kanthi bisa ngeksploitasi efisiensi multifunctional tinta terus.

Kanthi ngowahi macem-macem jinis file dadi PDF, katon bakal padha ing kabeh media. Nanging, beda karo dokumen sing dicithak, file PDF nduweni kemampuan kanggo ngemot tautan lan tombol. Ana sampeyan bisa ngeklik, nggawe lapangan, video lan audio. Uga pemrograman kanggo nindakake proses kanthi otomatis.

Kabeh pilihan kaya iki kanggo nggabungake informasi utawa ora apa sing dianggep beda karo macem-macem format PDF.

Ana PDFx minangka konverter PDF.

Format PDFx minangka format standar kanggo nyithak ing kertas. Iki minangka titik penting. Iki minangka format sing direncanakake supaya bisa diterbitake ing kertas lan kabeh informasi sing ana ing kene kudu dibutuhake.

Format PDFx minangka format sing disertifikasi, yaiku, yen pangembangan ekspor wis rampung file wis disetel kanggo bisa digunakake kaya sing dikira. Ora kejutan. Yen ana gangguan ing implementasi format kasebut, sampeyan bakal menehi kabar supaya kita bisa mbenerake kesalahan sing cocog.

Kajaba iku, lan iki minangka bedane paling penting sing ana hubungane karo format 'High Quality Printing', iku mbuwang kabeh unsur tambahan sing ora perlu kanggo reproduksi.

Ing format 'High Quality Print', kabeh ing file kasebut disimpen ing arsip kasebut. Yen wis nyelehake gambar kanthi resolusi 300 px lan kita nyuda kanthi 50%, kita duwe gambar kanthi resolusi 600px, 300 px ditambah. Yen kita ngethok gambar kasebut kanthi 'tempel', gambar kabeh - yen mung bagean kasebut visualisasi - bakal diekspor bareng karo PDF.

Kanthi PDFx iki ora kedadeyan. Ekspor kasebut bakal ngilangi informasi sing ora perlu, nyuda gambar kanthi resolusi ditambah lan mbusak kabeh sing ora penting kanggo ngasilake ing toko cetak, kayata metadata, link, video, swara ... Kajaba iku, yen sampeyan pengin, sampeyan duwe kamungkinan cocog karo kabeh peta warna supaya kabeh file digabungake.

Pramila file 'High Quality' kadhangkala njupuk sawetara megabait, nanging kanthi kualitas PDFx butuh banget. Kelebihan wis diilangi. Iki minangka salah sawijining keuntungan konverter PDF.

Sambungake kabeh Konverter PDF kita

Ing kene sampeyan bisa ngowahi PDF dadi ANY nanging kita uga nawakake konversi tartamtu liyane sing bisa ditemokake ing ngisor iki.

Priksa manawa kanggo ngunjungi dheweke yen sampeyan kasengsem ing converters.

Varian PDFx

Nalika ngekspor saka Illustrator utawa InDesign, kita duwe PDFx-1, PDFx-3, PDFx-4. Bedanane minimal, nanging duwe kemungkinan penting.

PDFx-1 minangka format dhasar kanggo grayscale, CMYK lan kertas tinta langsung. Yaiku, informasi sing bakal sampeyan transfer bakal dadi lan mung kasebut. Iki, ing CMYK lan RGB, amarga kita kadang-kadang peduli njaga info asli ing RGB, yen file sing padha bakal dideleng kanthi online utawa disebar kanthi digital.

PDFx-4 nggampangake kabeh transparansi lan lapisan informasi.

Ana uga PDFx-5 anyar ing ngendi sampeyan duwe kamungkinan nggunakake gambar wong liya sing prédhiksi PDF sing bakal disusun karo gambar sing ana ing web.

konverter pdf

Iki minangka keuntungan utama konverter PDF

kompatibilitas

Format PDF bisa dideleng ing sistem operasi, apa iku PC utawa smartphone. Akeh program piranti lunak digunakake minangka maca PDF, sanajan sing paling umum yaiku Adobe Reader. Iki gratis lan kasedhiya. Dokumen ing format aneh iki bakal ngalami sawetara masalah sing diwaca.

Kacepetan percetakan

File PDF, tinggalake file asli sing ora ana link, video utawa swara dipasang lan sawetara bahan liyane sing nggawe angel maca. Kanggo alasan iki, kabeh diproses kanthi luwih trampil nalika ngetik antrian cetak. Iki, sing ditambah karo pencetak tinta terus, bakal ningkatake efisiensi ing macem-macem fungsi.

File cepet

Dokumen sing duwe gambar ing jero, umume kedadeyan bisa nambah akeh MB ukuran, utamane, yen foto kasebut ana ing definisi. Pangowahan menyang PDF bisa nyuda volume file, tanpa menehi pengaruh kanggo kualitas. Iki uga luwih disenengi kanggo ngirim file kanthi mail utawa nyimpen ing awan sadurunge dicithak.

Informasi Keamanan

Aspek iki pancen penting nalika ngomong karo informasi sensitif utawa properti. Format PDF nggampangake kanggo ndhelik lan nggunakake kunci kanggo maca, nyalin, lan hak istimewa nyithak.

Nalika ngirim file liwat Internet utawa nalika kita kerja ing lingkungan jaringan sing ora dilindhungi, kita duwe kamungkinan kanggo mesthekake yen informasi kasebut ora bakal dilanggar. Keamanan minangka fitur liyane sing mbedakake Konverter PDF saka opsi edit file liyane.

Khusus kanggo desainer

Nalika nggarap proyek antarmuka grafis, kita kudu konfirmasi manawa asil dicithak pungkasan bener karo grafis sing kita tingali ing layar.

Ngganti desain kanggo PDF nyuda gagal sajrone cocog warna utawa sawetara distorsi ing gambar kasebut. Luwih becik milih kirim desain kanggo wong liya.

Kanthi file PDF, kita bakal njamin ora ana pangowahan amarga edisi program sing beda utawa kekurangan typografi sing ora bisa digunakake.

Konverter PDF uga nuduhake sawetara kaluwihan

Komprési data sing apik. Algoritma komprèsi data bisa dikenani kerjane kanthi gratis. Sampeyan bisa uga ora apik kanggo grafis, nanging minangka pilihan sing luwih apik kanggo kontrak, nyorot dhaptar, dokumentasi teknis, utawa karya level level profesional liyane.

Gratis kanggo nggunakake. Iku angel golek program tartamtu sing bakal digunakake karo format DjVu; ing sisih liya, kabeh perusahaan duwe program gratis kanggo mbukak lan maca format PDF. Kajaba iku, yen sampeyan ora duwe program sing pas, sampeyan bisa ngunjungi www.adobe.com lan nggawe file PDF langsung ing situs kasebut.

Nduwe level ISO. PDF duwe level kanggo dokumentasi file lan informasi bartering ing antarane perusahaan. Sawetara profesional nggunakake sistem aliran data digital ing tingkat kompleks ing saindenging jagad.

Sampeyan dianggep minangka format sing paling aman. Sawetara profesional IT nganggep format kasebut nduweni keamanan khusus kanggo ngamanake informasi saka akses ora sah. Bisa uga ora ana format liyane sing bisa ngajar level keamanan tambahan kasebut. Keamanan dokumentasi wis dites asring, dening profesional IT lan wong biasa. Kabeh wis negesake pandangan iki.

PDF singkatan lan Internet. Sawetara wong nganggep manawa singkatan PDF luwih gampang dieling-eling tinimbang DjVu. Sanajan wong-wong sing padha percaya yen DjVu minangka format sing luwih disenengi kanggo buku grafis.

Dheweke ngaku manawa kursus lan jinis sastra liyane nyebar ing format PDF. Kajaba iku, dheweke ngerti manawa dheweke duwe kamungkinan kanggo mbukak format iki tanpa gangguan saka ngendi wae.

Napa ngonversi dokumen dadi PDF?

Kompatibilitas. File PDF bisa dideleng ing sistem operasi apa wae.

Integritas struktur lan format. Yen sampeyan mindhah utawa nuduhake dokumen ing PDF, liwat internet, mail, utawa transfer langsung (kaya dening USB), unsur komposisi, format, lan karakteristik dokumen kasebut disimpen. Iki ngindhari owah-owahan bathi, spasi, warna, lan sapiturute sing bisa dumadi nalika file dipindhah saka siji mesin menyang mesin liyane sing ora ana format PDF.

Komprèsi file. Salah sawijining keuntungan sing paling apik babagan transformasi PDF yaiku manawa file kasebut bisa dikompres. Yen wis rampung, volume file bisa dikurangi banget lan nalika file luwih cilik, luwih gampang ngunggah lan download liwat internet / e-mail.

Keamanan lan perlindungan. Dokumen sing dibentuk ing PDF duwe kamungkinan dituduhake kanthi cara sing luwih aman liwat internet, umpamane, bisa uga bisa didhelik lan kunci bisa digunakake kanggo mbantah sawetara kabiasaan, ing antarane: watesan kanggo nyithak, nyalin, maca, lan mbukak .

konverter pdf

Minangka conto, yen ngirim conto karya sing bakal dicithak, watesan kanggo nyithak lan nyalin bisa digunakake, dadi siji bisa dijamin karo plagiarisme karya sing mbutuhake intelektual uga desain. Watesan pambuka bisa uga migunani kanggo organisasi file sing rahasia ing ngendi kunci kasebut bisa dikomunikasi karo wong sing pas lan yen file kasebut bakal ana ing tangan wong liya, dheweke ora bakal bisa mbukak tanpa tombol iku.

Kacepetan ing layanan cetak. Nalika sampeyan nyithak dokumen kanggo nyithak ing PDF, efisiensi sing bisa ditindakake kanggo ngolah kerja luwih akeh. Kabeh iki, amarga ora owah-owahan format, bathi, manawa dokumen kasebut pas karo siji kaca kanthi dhasar disingkirake.

Sekawan Utilitas kanggo ngowahi file PDF dadi macem-macem format

SmallPDF: Utami online iki nduweni akeh setelan kanggo ngetik dokumen PDF. Saka compressing PDF, ngowahi PDF menyang PowerPoint, Word, Excel, JPG, utawa cara liyane, tetep kualitas file kasebut. Sampeyan uga bisa ngowahi, gabung, pamisah, utawa muter PDF, kanthi cara sampeyan bisa nambah tandha ing file kasebut lan kudu ngurus. Iki uga nggawe gampang kanggo instruktur kanggo ngunggah file saka PC, Dropbox, utawa Google Drive.

PDF2GO: Utilitas iki nggampangake sampeyan ngowahi file PDF kanthi online, nambah angka teks, gambar, utawa geometri. Nanging uga duwe gambar utawa .doc kanggo konverter PDF ing njero. Nggawe gampang ngunggah PDF lan ngowahi dadi Word, image, utawa malah file PowerPoint! Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngompres file PDF, ngganti volume, ngurutake kaca, utawa mbusak file kasebut.

Aku Tresna PDF: Iki minangka utami sing lengkap minangka SmallPDF, nggampangake nggabungake PDF, pamisah PDF, ndandani dokumen Kantor menyang PDF, lan gambar JPG dadi PDF, iki lan liya-liyane tanpa kudu nginstal utawa nggawe pendaptaran.

Konverter PDF: Utilitas online liyane nggawe gampang ngganti PDF dadi Word, Excel, PowerPoint, kanthi cara JPG. Iki minangka situs kanthi unsur dhasar, nanging ngidini sampeyan ngowahi PDF online dadi tembung lan nganyari konten kasebut

Mangga ngunjungi pejabat Adobe situs web lan pejabat Kantor situs web.

Coba Konverter PDF

Ngowahi dokumen lan gambar menyang PDF karo konverter PDF online gratis. Sampeyan malah bisa njupuk layar web situs web kanthi menehi alamat Internet lan ngowahi HTML dadi PDF. Unggah file banjur ganti dadi PDF. Utawa, sampeyan bisa ngetik alamat internet lan kita bakal ngowahi file sing dadi poin link.

Konverter PDF online uga bisa ngowahi dokumen Microsoft Word dadi PDF, uga format liyane. Yen sampeyan pengin setelan sing luwih misuwur kayata rotating, gabung, utawa ngatur halaman file PDF, sampeyan bisa nggunakake utilitas PDF Editor gratis iki.

Kompres gambar utawa PDF menyang format JPG sajrone sawetara detik

Ing jaman saiki lan umur, ana pirang-pirang juta file sing disimpen ing entitas disk, file sing mboko sithik njupuk ruang sing bisa digunakake yen kita ora ngoptimalake jumlah informasi sing tanpa wates.

Konsumsi iki minangka bukti sing nyata nalika kita ngomong babagan file multimedia sing digunakake saiki: video, musik, utawa foto. Lan kedadeyan sing ana hubungane karo jinis format sing digunakake kanggo file sing kita simpen ing entitas hosting, iki bakal entuk papan sing luwih akeh, kanthi beda sawetara kesempatan ing antarane siji format lan liyane, sing ora pati penting.

Ing wektu sing padha, lan sing ana gandhengane karo jinis panggunaan sing bakal ditindakake kanggo nindakake file-file kasebut, bakal narik kawigaten sampeyan nggunakake format luwih saka liyane, mula, antara liya. Miturut cara kasebut, ora padha karo foto sing bakal digunakake kanggo karya retouching profesional tinimbang ngirim kanthi mail utawa ngirim ing komunitas.