Vegla PDF Converter

Mjet

Disa informacione në lidhje me këtë mjet

Converter PDF mund të jetë një mjet planifikimi për menaxherët. Kjo për shkak se kursen hapësirë ​​dhe ka një pajtueshmëri të lartë. Shtë gjithashtu e rëndësishme të merren parasysh llojet e konvertuesve PDF në treg, në mënyrë që skedarët të mos ndryshojnë.

Formati i Dokumentit Portable, më i popullarizuar si PDF, përdoret ndërkombëtarisht në punën e kompjuterave. Kjo e ka origjinën sepse flasim për një skedar të sigurt dhe të thjeshtë për të transportuar. Kur bëhet fjalë për shtypjen, përfitimet e tij nuk janë të ndryshme, ai jep përfitime të shumta që pranojnë të shfrytëzojnë plotësisht efikasitetin e një boje multifunksionale të vazhdueshme.

Duke shndërruar çdo lloj skedari në PDF, pamja e tij do të jetë e njëjtë në të gjitha mediat. Sidoqoftë, në ndryshim nga dokumentet e shtypura, skedarët PDF kanë aftësinë të përmbajnë lidhje dhe butona. Aty mund të klikoni, të bëni fushat e formës, video dhe audio. Gjithashtu programimi për të bërë automatikisht disa procese.

E gjithë kjo lloj opsionesh për të integruar informacionin apo jo është ajo që mendojnë të gjitha varietetet e ndryshme të formatit PDF.

Ekziston PDFx si një konvertues PDF.

Formati PDFx është formati standard për shtypjen në letër. Kjo është një pikë thelbësore. Shtë një format që është planifikuar të riprodhohet në letër dhe të gjitha informacionet brenda tij janë të nevojshme dhe të domosdoshme për këtë.

Formati PDFx është një format i certifikuar, d.m.th. kur mbaron zhvillimi i eksportit skedari është i çertifikuar për të punuar siç vlerësohet. Asnjë surprizë. Nëse ka ndonjë shqetësim në ekzekutimin e formatit, ju do të na njoftoni në mënyrë që ne të mund të korrigjojmë gabimet përkatëse.

Për më tepër, dhe ky është dallimi më i rëndësishëm në lidhje me formatin 'Printime me cilësi të lartë', ai hedh poshtë të gjithë elementët shtesë që nuk janë të nevojshëm për riprodhim.

Në formatin 'Print High Quality', gjithçka në skedar ruhet në arkiv. Nëse ne kemi vendosur një imazh në rezolucion 300 px dhe e kemi zvogëluar atë me 50% kemi një imazh në rezolucion 600px, 300 px plus. Nëse e kemi prerë imazhin me një 'paste brenda', i gjithë imazhi - madje nëse vetëm një pjesë e tij është vizualizuar - do të eksportohet së bashku me PDF.

Me PDFx kjo nuk ndodh. Eksporti do të heqë informacionin e panevojshëm, do të zvogëlojë imazhet me një rezolutë plus dhe do të largojë gjithçka që nuk është thelbësore për riprodhim në një dyqan printimesh, siç janë metadatat, lidhjet, video, tingulli… Përveç kësaj, nëse dëshironi, ju keni mundësinë të përputhen të gjitha hartat e ngjyrave për të lënë të gjithë skedarin e unifikuar.

Kjo është arsyeja pse një skedar 'High Quality' nganjëherë kërkon disa megabajt, por me cilësi PDFx kërkon shumë pak. Teprica është eleminuar. Ky është një nga avantazhet e një konvertuesi PDF.

Resume për të gjithë konvertuesit tanë PDF

Këtu mund ta ktheni PDF në YDO, por ne gjithashtu ofrojmë konvertues të tjerë specifikë, të cilët mund t'i gjeni këtu më poshtë.

Sigurohuni t'i vizitoni ata nëse jeni të interesuar në atë konvertues.

Variantet PDFx

Kur eksportojmë nga Illustrator ose InDesign kemi PDFx-1, PDFx-3, PDFx-4. Dallimet e tyre janë minimale, por ato kanë mundësinë të jenë thelbësore.

PDFx-1 është formati bazë për shkallën gri, CMYK dhe letër direkte me bojë. Kjo do të thotë, informacioni që do të transferoni do të jetë ai dhe vetëm ai. Kjo, si në CMYK ashtu edhe në RGB, pasi ndonjëherë ne kujdesemi për mbajtjen e informacionit origjinal në RGB në rast se i njëjti skedar do të shihet në internet ose shpërndahet dixhitalisht.

PDFx-4 lehtëson të gjitha transparencat dhe shtresat e informacionit të mëparshëm dhe shtesë.

Ekziston gjithashtu një PDFx-5 i ri në të cilin ju keni mundësinë e përdorimit të imazheve të njerëzve të tjerë që parashikojnë PDF që do të përbëhen me imazhe të lidhura në internet.

konverteri pdf

Këto janë avantazhet kryesore të konvertuesit PDF

Pajtueshmëri

Formati PDF mund të shihet në çdo sistem operativ, pavarësisht nëse është një PC ose një smartphone. Shumë programe softuerësh punojnë si lexues PDF, megjithëse më i zakonshmi është Adobe Reader. Kjo është falas dhe e disponueshme gjerësisht. Dokumentet në këtë format të çuditshëm do të kenë vështirësi të lexohen.

Shpejtësia e shtypjes

Skedarët PDF, e lënë skedarin origjinal pa lidhje, video ose tinguj të futur dhe ndonjë përbërës tjetër që e bën të vështirë leximin. Për këtë arsye, ato përpunohen me shkathtësi më të madhe kur futen në radhë të shtypjes. Kjo, shtuar në gatishmërinë e printerëve të vazhdueshëm të bojës, do të rrisë efikasitetin në një multifunksional.

Skedarë të shpejtë

Dokumentet që kanë imazhe brenda, në shumicën e rasteve kanë mundësi të rritin në MB të shumta madhësinë e tyre, veçanërisht, nëse fotografitë janë në definicion të lartë. Shndërrimi në PDF mund të zvogëlojë ndjeshëm vëllimin e një skedari, pa ndikuar në cilësinë e tij. Kjo është gjithashtu e favorshme për dërgimin e skedarit me postë ose ruajtjen e tij në re para se të shtypni.

Sigurimit të Informacionit

Ky aspekt është thelbësor kur flasim me informacion të ndjeshëm ose të pronarit. Formati PDF e bën të lehtë encryptimin dhe përdorimin e çelësave për leximin, kopjimin dhe shtypjen e privilegjeve.

Kur dërgojmë një skedar përmes Internetit ose kur jemi duke punuar në një mjedis të pambrojtur të rrjetit, ne kemi mundësinë të sigurojmë që informacioni ynë nuk do të cenohet. Siguria është një tjetër veçori që dallon një Converter PDF nga opsionet e tjera të redaktimit të skedarëve.

E veçanta për projektuesit

Kur punojmë në një projekt të ndërfaqes grafike, duhet të konfirmojmë se rezultati përfundimtar i shtypur është i saktë me grafikun që shohim në ekran.

Shndërrimi i një modeli në PDF zvogëlon dështimet në përputhjen e ngjyrave ose një lloj shtrembërimi në imazh. Shtë gjithashtu e favorshme ta dërgoni modelin tek një person tjetër.

Me një skedar PDF, ne do të sigurojmë që të mos ketë ndryshime për shkak të botimeve të ndryshme të një programi ose mungesës së tipografisë së papërdorshme.

Një PDF Converter gjithashtu tregon disa avantazhe

Kompresim i mirë i të dhënave. Algoritmet e kompresimit të të dhënave funksionojnë në thelb pa humbje. Mund të mos jetë aq i mirë për grafikat, por është alternativa e preferueshme për kontratat, listat e theksuara, dokumentacionin teknik ose ndonjë punë tjetër të nivelit profesional.

Falas për t’u përdorur. Shtë e vështirë të gjesh një program të veçantë për t’u përdorur me formatin DjVu; nga ana tjetër, të gjitha kompanitë kanë programe falas për të hapur dhe lexuar formatin PDF. Për më tepër, nëse nuk keni programin e duhur, mund të vizitoni www.adobe.com dhe ta bëni skedarin PDF direkt në sit.

Ka nivelin ISO. PDF ka një nivel për të pritur dokumentacionin e skedarëve dhe informacionin për transferimin midis kompanive. Disa profesionistë e përdorin atë për sisteme digjitale të rrjedhës së dokumenteve në një nivel kompleks në të gjithë botën.

Konsiderohet si formati më i sigurt. Disa profesionistë të IT pretendojnë se formati ka mjete të posaçme sigurie për të siguruar informacione kundër aksesit të paautorizuar. Ndoshta nuk ka asnjë format tjetër që arrin të mësojë atë nivel të sigurisë së shtuar. Siguria e dokumentacionit është testuar shpesh, si nga profesionistë të IT, ashtu edhe nga individë të zakonshëm. Të gjithë e kanë afirmuar këtë pamje.

Shkurtesa PDF dhe Internet. Disa individë supozojnë se shkurtesa PDF është më e thjeshtë për t’u kujtuar sesa DjVu. Edhe pse të njëjtët individë besojnë se DjVu është një format i preferuar për librat grafikë.

Ata pretendojnë se lëndët dhe llojet e tjera të letërsisë shpërndahen më gjerësisht në formatin PDF. Për më tepër, ata e dinë që kanë mundësinë për të hapur këtë format pa ndonjë shqetësim nga kudo.

Pse t'i ktheni dokumentet në PDF?

Compatibility. Skedarët PDF mund të shihen në çdo sistem operativ.

Integriteti i strukturës dhe formatit. Kur transferoni ose shkëmbeni dokumente në PDF, përmes internetit, postës ose transferimit të drejtpërdrejtë (si nga USB), elementët e përbërjes, formatit dhe karakteristikat e dokumenteve ruhen. Kjo shmang ndryshimet në kufijtë, hapësirat, ngjyrat, etj. Që mund të ndodhin kur skedarët zhvendosen nga një makinë në një tjetër që nuk janë në format PDF.

Kompresimi i skedarit. Një nga përfitimet më të mira të transformimit në PDF është se skedarët mund të kompresohen. Kur të bëhet kjo, vëllimi i skedarëve mund të zvogëlohet në masë të madhe dhe kur një skedar është më i vogël, është më e thjeshtë ta ngarkoni dhe shkarkoni përmes internetit / e-mail.

Siguria dhe mbrojtja. Dokumentet e formuar në PDF kanë mundësinë e ndarjes në një mënyrë më të sigurt përmes internetit, për shembull, gjërat, mund të kodohen dhe çelësat mund të përdoren për të mohuar disa zakone, midis tyre: kufizimet për shtypjen, kopjimin, leximin dhe hapjen .

konverteri pdf

Si shembull, në rast të dërgimit të mostrave të punës që duhet të shtypen, mund të përdoret një kufizim për shtypjen dhe kopjimin, kështu që sigurohet një kundër plagjiaturës së punës që kërkon intelekt, si dhe dizajne. Një kufizim hapës mund të jetë gjithashtu i dobishëm për organizimin e një skedari të një natyre konfidenciale ku çelësi mund të komunikohet me personin e duhur dhe nëse skedari do të binte në duart e njerëzve të tjerë, ata nuk do të mund ta hapnin atë pa ky çelës.

Shpejtësia në shërbimin e shtypjes. Kur shtypni dokumentet tuaja për t'u shtypur në PDF, efikasiteti me të cilin mund të përpunojmë punën tuaj është shumë më i madh. E gjithë kjo, pasi shqetësimet e ndryshimeve në format, diferencat, që dokumentet përshtaten në një faqe të vetme, janë eleminuar në thelb.

Katër mjete shërbimi për shndërrimin e skedarëve PDF në formate të shumta

SmallPDF: Ky mjet online ka një sasi të jashtëzakonshme cilësimesh për të hyrë në dokumente PDF. Nga kompresimi i një PDF, shndërrimi i PDF-së në PowerPoint, Word, Excel, JPG, ose në anën tjetër, duke ruajtur cilësinë e skedarëve. Ju gjithashtu mund të modifikoni, bashkoni, ndani ose rrotulloni PDF, në këtë mënyrë ju mund të shtoni një nënshkrim në skedar dhe të kujdeseni për të. Po ashtu, ua lehtëson mësimdhënësve që të ngarkojnë skedarët e tyre nga PC, Dropbox ose Google Drive.

PDF2GO: Kjo vegël ju bën të lehtë për të modifikuar një skedar PDF në internet, duke shtuar tekst, imazhe ose figura gjeometrike. Por gjithashtu ka një imazh ose konvertuesin .doc në PDF brenda. Kjo e bën të lehtë ngarkimin e një PDF dhe shndërrimin e tij në Word, imazh, apo edhe një skedar PowerPoint! Në këtë mënyrë ju mund të kompresoni skedarët PDF, të ndryshoni vëllimin, të renditni faqet ose t'i hiqni ato.

I Love PDF: isshtë një mjet shumë i plotë si SmallPDF, ai lehtëson të bashkohet me PDF, të ndani PDF, të shndërroni dokumentet e zyrës në PDF dhe imazhet JPG në PDF, këtë dhe më shumë pa detyrim ta instaloni ose bëni një regjistër.

Converter PDF: Një tjetër mjet në internet e bën të lehtë shndërrimin e PDF-së në Word, Excel, PowerPoint, në këtë mënyrë si për JPG. Shtë një sit me elemente shumë themelorë, por do t'ju lejojë të shndërroni PDF-të në internet në fjalë dhe të azhurnoni përmbajtjen e saj

Ju lutemi vizitoni zyrtarin Qerpiç faqja e internetit dhe zyrtari Zyrë website.

Provoni një PDF Converter

Transformoni dokumentet dhe imazhet në PDF me këtë konvertues falas online në internet. Ju madje mund të merrni një pamje nga një faqe në internet duke na dhënë adresën e Internetit dhe ta shndërroni HTML në PDF. Ngarkoni skedarin tuaj dhe shndërrojeni në PDF në çast. Përndryshe, ju mund të vendosni një adresë në internet dhe ne do ta kthejmë skedarin në të cilin tregon lidhja.

Konvertuesi në internet PDF gjithashtu mund të shndërrojë dokumentet e Microsoft Word në PDF, si dhe disa formate të tjera. Nëse doni cilësime më të spikatur si rrotullimi, shkrirja, ose organizimi i faqeve të skedarit tuaj PDF, mund ta përdorni këtë mjet falas PDF Editor.

Kompresoni çdo imazh ose PDF në formatin JPG në sekonda

Në këtë ditë dhe moshë, ka miliona skedarë të të gjitha llojeve të ruajtura në njësitë tona në disk, skedarë që gradualisht marrin hapësirë ​​të përditshme nëse nuk e zgjedhim atë sasi të pafundme informacioni herë pas here.

Kjo konsum është diçka që bëhet thelbësisht e dukshme kur flasim për skedarët multimedia që përdorim për momentin: video, muzikë ose foto. Dhe ndodh që në lidhje me llojin e formatit që ne përdorim për skedarët që ruajmë në njësitë tona pritëse, këto do të zënë pak a shumë hapësirë, me dallime në disa mundësi midis një formati dhe një tjetri, shumë të domosdoshëm.

Në të njëjtën kohë, dhe në lidhje me llojin e përdorimit që ne do të kemi shkuar për të kryer këto skedarë, do të na tërheqë të përdorim një format më shumë se një tjetër, pasi, ndër të tjera. Nga rruga, nuk është e ngjashme një foto që ne do të përdorim për një punë profesionale të retushimit sesa ta dërgojmë me postë ose ta dërgojmë në bashkësi.