Alat Parobih PDF

alat

Sababaraha inpormasi ngeunaan Alat ieu

PDF Converter tiasa janten alat ngarencanakeun pikeun manajer. Hal ieu sabab ngahémat rohangan sareng parantos kasaluyuan anu luhur. Éta ogé penting pikeun mertimbangkeun jinis-jinis converters PDF dina pasaran supados file henteu robih.

Format Dokumén Portabel, langkung populer salaku PDF, dianggo sacara internasional dina karya komputer. Ieu asalna kusabab urang nyarioskeun file anu aman sareng sederhana pikeun diangkut. Nalika datang ka percetakan, mangpaatna henteu aya bedana, méré sababaraha kauntungan anu nampi pikeun pinuh ngeksploitasi kekecapan kontinyu multifunctional kontinyu.

Ku ngarobih jinis file kana PDF, penampilanna bakal sami dina sadaya média. Nanging, kontras sareng dokumen anu dicitak, file PDF ngagaduhan kamampuan pikeun ngandung tautan sareng kancing. Di dinya Anjeun tiasa kéngingkeun, ngadamel bentuk médan, video sareng audio. Ogé pemrograman pikeun ngalakukeun sababaraha prosés sacara otomatis.

Sadaya jenis pilihan ieu pikeun ngahijikeun inpormasi atanapi henteu mangrupikeun naon anu beda-beda jinis format PDF pikir.

Aya PDFx salaku konverter PDF.

Format PDFx mangrupikeun format standar pikeun nyitak dina kertas. Ieu mangrupikeun titik anu penting. Nyaéta format anu direncanakeun pikeun diséépkeun dina kertas sareng sadayana inpormasi anu diperyogikeun pikeun diperyogikeun.

Format PDFx mangrupikeun format anu disertifikasi, nyaéta nalika pamekaran ékspor réngsé file disertakeun pikeun dijantenkeun sakumaha anu diperkirakeun. Henteu aya kejutan. Upami aya kaseueuran dina ngalaksanakeun formatna, anjeun bakal ngabéjaan yén urang tiasa ngabenerkeun kasalahan anu aya.

Salaku tambahan, sareng ieu mangrupikeun bedana anu paling penting dina format 'High Quality Printing', éta ngaleungitkeun sadaya unsur tambahan anu henteu dipikabutuh pikeun réproduksi.

Dina format 'High Quality Print', sadayana dina file disimpen dina arsip. Upami urang parantos nempatkeun gambar dina résolusi 300 px sareng kami ngirangan ku 50% kami gaduh gambar dina resolusi 600px, 300 px tambah. Upami urang parantos motong gambar sareng anu 'nempelkeun', sakabeh gambar -even upami ngan ukur bagian éta visualisasi- bakal diékspor babarengan PDF.

Kalayan PDFx ieu henteu kajantenan. Ékspor kasebut bakal ngahapus inpormasi anu henteu dipikabutuh, ngirangan gambar sareng résolusi ditambah sareng miceun sadayana anu henteu dipikabutuh pikeun réproduksi di toko citak, sapertos metadata, link, video, sora ... Salaku tambahan, upami anjeun hoyong, anjeun ngagaduhan kamungkinan tina sapagodos sareng peta warna supados sadayana nyalira file sadayana.

Kusabab éta file 'High Quality' sakapeung peryogi sababaraha megabytes, tapi dina kualitas PDFx diperlukeun pisan sakedik. Lebihan geus ngaleungitkeun. Éta mangrupikeun salah sahiji kaunggulan konverter PDF.

Neruskeun sadaya Converters PDF urang

Di dieu anjeun tiasa ngarobih PDF kana TIUN tapi kami ogé nawiskeun ngarobih khusus sanésna anu anjeun tiasa mendakan di dieu.

Pastikeun kanggo nganjang aranjeunna upami anjeun resep ngaharikna éta parobih.

Varian PDFx

Nalika kami ngékspor tina Illustrator atanapi InDesign kami gaduh PDFx-1, PDFx-3, PDFx-4. Bedanana minimal, tapi aranjeunna gaduh kamungkinan penting pisan.

PDFx-1 mangrupikeun format dasar pikeun grayscale, CMYK sareng kertas tinta langsung. Hartina, inpormasi anu anjeun bakal mindahkeun bakal aya sareng anu ngan ukur éta. Ieu, boh di CMYK sareng RGB, sabab urang paduli ngeunaan miara info asli dina RGB, upami file anu sami bakal diteuteup sacara online atanapi disebarkeun sacara digital.

PDFx-4 mempermudah sadayana anu sateuacanna sareng salian transparansi sareng lapisan inpormasi.

Aya ogé anyar PDFx-5 dimana anjeun ngagaduhan kamungkinan ngagunakeun gambar jalma sanés anu ngaduga PDF anu bakal diwangun ku gambar anu aya dina wéb.

konverter pdf

Ieu mangrupakeun kaunggulan utama konverter PDF

kasaluyuan

Format PDF tiasa ditingali dina sistem operasi naon waé, naha éta PC atanapi smartphone. Seueur program software dianggo salaku pamaca PDF, sanaos anu paling umum nyaéta Adobe Reader. Ieu bébas sareng lega aya. Dokumén dina format aneh ieu bakal aya sababaraha masalah anu dibaca.

Laju percetakan

Berkas PDF, tinggalkeun file aslina tina tumbu, video atanapi sora anu diselapkeun sareng sababaraha bahan sanésna anu matak hésé maca. Kusabab ieu, aranjeunna diolah kalayan langkung lincah nalika asup kana antrian citak. Ieu, tambahkeun kana lincahan anu nyetak tinta kontinyu, bakal naekeun efisiensi dina multifunctional.

Berkas gancang

Dokumén anu ngagaduhan gambar di jero, kalolobaan kasus ngagaduhan kamungkinan ningkat dina ukuran MB seueur pisan, khususna, upami foto dina harti tinggi. Transformasi ka PDF tiasa ngirangan volume file, tanpa mangaruhan kualitasna. Ieu ogé nguntungkeun pikeun ngirim file ku mail atanapi nyimpenna dina awan sateuacan nyetak.

Kaamanan informasi

Aspék ieu substansial nalika nyarios sareng inpormasi anu sénsitip atanapi proprietary. Format PDF ngagampangkeun pikeun encrypt sareng ngagunakeun konci pikeun maca, nyalin, sareng hak istimewa percetakan.

Nalika kami ngirim file di Internét atanapi nalika kami damel di lingkungan jaringan anu teu dilindungi, kami ngagaduhan kamungkinan pikeun mastikeun inpormasi urang moal dilanggar. Kaamanan mangrupikeun fitur anu sanés ngabédakeun Parobih PDF tina pilihan édit file anu sanés.

Husus pikeun desainer

Nalika damel dina proyék antarmuka grafis, urang kedah mastikeun yén hasil dicitak ahirna leres kalayan grafis anu urang tingali dina layar.

Ngarobih desain ka PDF ngirangan gagal dina warna anu cocog atanapi sababaraha jinis distorsi dina gambar. Éta ogé nguntungkeun pikeun ngirim desain ka jalma anu sanés.

Kalayan file PDF, urang bakal mastikeun yén henteu aya parobahan alatan édisi program anu beda atanapi kurangna tipografi anu henteu kapake.

A Converter Converter ogé nunjukkeun sababaraha kaunggulan

Komprési data anu saé. Algoritma komprési data dianggo dasarna teu bébas rugi. Bisa jadi teu saé pikeun grafik, tapi éta pilihan anu langkung hadé pikeun kontrak, nyorot daptar, dokuméntasi téknis, atanapi sababaraha padamelan tingkat profésional sanés.

Bebas dianggo. Hese milarian program tinangtu pikeun nganggo format DjVu; di sisi anu sanés, sadaya perusahaan ngagaduhan program gratis pikeun muka sareng maca format PDF. Sumawona, upami anjeun teu ngagaduhan program anu saé, anjeun tiasa didatangan www.adobe.com sareng ngadamel file PDF langsung dina situs éta.

Éta ngagaduhan tingkat ISO. PDF ngagaduhan tingkatan pikeun ngarobih dokuméntasi file sareng inpormasi ngabantosan antara perusahaan. Sababaraha profésional nganggo éta pikeun sistem aliran dokumén digital di tingkat kompleks di sakumna dunya.

Éta dianggap format anu paling aman. Sababaraha professional IT ngaku yén format boga kaamanan kaamanan hartosna pikeun ngamankeun inpormasi ngalawan aksés henteu sah. Moal aya format anu sanés anu tiasa ngajarkeun tingkat kaamanan tambahan. Kaamanan dokuméntasi parantos diuji sering, boh ku profesional IT sareng ku jalma biasa. Sadaya parantos negeskeun pandangan ieu.

Singgetan PDF sareng Internét. Sababaraha jalma nganggap yén singgetan PDF langkung basajan diinget tibatan djvu. Sanajan individu anu sami percanten yén DjVu mangrupikeun format anu langkung disukai kanggo buku grafis.

Aranjeunna ngaku yén kursus sareng jinis pustaka sanésna disebarkeun dina format PDF. Leuwih ti éta, aranjeunna terang yén aranjeunna gaduh kamungkinan pikeun muka format ieu tanpa karesihan ti mana waé.

Naha ngarobih dokumén kana PDF?

Kasaluyuan. Berkas PDF tiasa ditingali dina sistem operasi naon waé.

Integritas struktur sareng pormat. Sawaktos Anjeun nransfer atanapi ngabagikeun dokumén dina PDF, ngalangkungan internét, mail, atanapi transfer langsung (sapertos USB), unsur komposisi, format, sareng ciri dokumenna disimpen. Ieu nyingkahan parobahan dina margin, rohangan, warna, sareng sajabana anu tiasa kajantenan nalika file dipindahkeun tina hiji mesin ka mesin anu sanés anu teu aya dina format PDF.

Komprési file. Salah sahiji kauntungan punjul tina transformasi PDF nyaéta yén file tiasa dikomprés. Upami éta réngsé, volume file tiasa dikirangan pisan sareng nalika file langkung alit, éta langkung saderhana kanggo unggah sareng diunduh nganggo internét / e-mail.

Kaamanan sareng perlindungan. Dokumén anu dibentuk dina PDF ngagaduhan kamungkinan dibagikeun dina cara anu langkung aman ngalangkungan internet, contona, hal-hal, tiasa énkripsi sareng konci tiasa dianggo pikeun mungkir sababaraha kabiasaan, di antarana: watesan pikeun nyitak, nyalin, maca, sareng bubuka .

konverter pdf

Salaku conto, upami ngirim conto padamelan pikeun dicitak, pangwatesan pikeun nyitak sareng nyalin tiasa dianggo, ku kituna ngajamin manéh ngalawan plagiat karya anu butuh intelektual ogé ngararancang. Larangan pambuka ogé tiasa mangfaat kanggo organisasi file anu sifatna rahasia dimana konci éta tiasa dipasihkeun sareng jalma anu leres sareng upami file kasebut murag kana tangan jalma sanés, aranjeunna moal tiasa mukakeunana tanpa konci éta.

Kelajuan dina palayanan percetakan. Nalika anjeun nyitak dokumen anjeun pikeun nyitak dina PDF, kekecapan anu urang tiasa ngolah damel anjeun langkung ageung. Sadaya ieu, saprak kasulitan parobihan kana format, kawin, yén dokumén pas dina hiji halaman dina dasarna dihapus.

Opat Utiliti pikeun ngarobih file PDF janten seueur format

SmallPDF: Utilitas online ieu gaduh setélan anu ageung kanggo ngetik dokumen PDF. Tina ngarencanakeun hiji PDF, ngarobih PDF kana PowerPoint, Word, Excel, JPG, atanapi cara anu sanésna, ngajagi kualitas file. Anjeun tiasa ogé ngarobih, gabung, kabagi, atanapi muterkeun PDF, ku cara ieu anjeun tiasa nambihan tanda tangan kana file sareng ngurusana. Éta ogé ngagampangkeun instruktur pikeun unggah-unggah file ti PC, Dropbox, atanapi Google Drive.

PDF2GO: Utilitas ieu ngagampangkeun anjeun ngarobih file PDF online, nambahan téks, gambar, atanapi inohong geometri. Tapi éta ogé ngagaduhan gambar atanapi .doc pikeun konverter PDF di jero. Éta ngagampangkeun unggah PDF sareng ngarobih kana Word, image, atanapi bahkan file PowerPoint! Ku cara ieu anjeun tiasa niiskeun file PDF, ngarobah volume, nyortir halaman, atanapi ngahapus.

I Love PDF: Ieu mangrupikeun utilitas anu lengkep sapertos SmallPDF, matak ngagabungkeun pikeun ngiringan PDF, pisahkeun PDF, ngarobih dokumen Kantor ka PDF, sareng gambar JPG ka PDF, ieu sareng sanés tanpa kawajiban masang éta atanapi ngadamel pendaptaran.

Konverter PDF: Utilitas online anu sanés ngagampangkeun pikeun ngarobih PDF kana Word, Excel, PowerPoint, ku cara ieu pikeun JPG. Éta mangrupikeun situs anu ngagaduhan elemen anu dasar, tapi éta bakal ngajantenkeun anjeun ngarobih PDF online kana kecap sareng ngomean eusi éta

Mangga nganjang ka resmi Adobe website sareng resmi kantor website.

Coba hiji Parobih PDF

Transformasi dokumén sareng gambar kana PDF nganggo konvérsi PDF online gratis ieu. Anjeun bahkan tiasa nyandak layar layar wéb ku masihan alamat Internét sareng ngarobih HTML kana PDF. Unggah file anjeun sareng pidéo kana sakedap. Alternatipna, anjeun tiasa asupkeun alamat internét sareng urang bakal ngarobih file anu mana anu ka poin.

Konverter PDF online ogé tiasa ngarobah dokumén Microsoft Word ka PDF, kitu ogé sababaraha format anu sanés. Upami anjeun hoyong setélan anu langkung penting sapertos puteran, ngagabung, atanapi ngatur halaman file PDF anjeun, anjeun tiasa nganggo utiliti Editor PDF gratis ieu.

Sempet naon waé gambar atanapi PDF kana format JPG dina sababaraha detik

Dina dinten ieu sareng umur, aya jutaan file sadaya jinis anu disimpen dina éntitas disk urang, file anu laun-laun nyandak ruang anu tiasa dianggo upami urang henteu ngoptimalkeun jumlah inpormasi anu aya kalana.

Konsumsi ieu mangrupikeun hal anu sacara nyata dibuktikeun nalika urang nyarioskeun file multimedia anu kami anggo dina ayeuna: video, musik, atanapi poto. Sareng aya kajadian anu berhubungan sareng jinis format anu kami anggo pikeun file anu urang simpen dina éntitas hosting, ieu bakal langkung seueur rohangan anu kirang, kalayan béda dina sababaraha kasempetan antara hiji format sareng anu sanés, henteu pati penting pisan.

Dina waktos anu sami, sareng hubungan sareng jinis pamakean anu bakal urang atos ngalaksanakeun file ieu, éta bakal narik kami ngagunakeun salah sahiji format anu langkung ti anu sanés, ti saprak, diantara hal séjén. Ku jalan kitu, éta henteu sami sareng poto anu bakal kami paké pikeun ngarobih karya profésional tibatan ngirim ku mail atanapi ngirim ka komunitas.